Aranjamente Florale Nuntă

Florile dau viata unui spaţiu, contribuie prin culoare, aspect şi miros.
La un eveniment florile te ajuta sa faci setările de masă mai elegante, pot transforma un spațiu interior plictisitor, într-unul frumos plin de personalitate.
Cu toate acestea, ele pot fi, o alegere confuza pentru un începător, şi o pot ridica o problema de buget pentru multi.
Înainte de a comanda flori, incurajam o consultare cu un event planner.
Pana de curând majoritatea consumatorilor au crezut ca florile vin de la florarii tradiţionale
Nunţile sunt evenimente foarte personale şi unice care necesita un consultant cu experienţă de nunţi. Selectarea unui florist pentru nunta ta sau un eveniment special este o alegere personală şi una care necesită mare încredere.
Designerul floral are pregătire profesională şi ani de experienţă astfel încât acesta poate gestiona:

1. Producţia de eveniment: în modele se pune accentul pe forma, culoarea şi calitatea florilor pentru a obţine în modelul dorit cel mai frumos aspect vizual şi calitativ. Nu ezita să întrebi despre flori, care nu pot fi disponibile în ţară din cauza sezonului. Avem resurse şi putem onora aproape orice cerere neobişnuită.

2. Depozitare şi Transport: După ce aranjamentele au fost prelucrate vor avea nevoie să fie depozitate în mod corespunzător (de obicei, în medii reci, temperatura de control) și apoi transportate. In cazul unei nunti, însemna programare de livrare în mai multe locații; buchete aduse la mireasa, aranjamente de decor la locul unde se va tine recepţia, lumânările la biserică etc.

3. Montajul: Aranjamentele odată livrate (în funcție de cât de complicate), ar putea avea nevoie de asamblare la fața locului sau set-up ce alternează in diferite zone: intrare , holuri, mese de oaspeți, mese de tort, etc Echipa Trend Events va monta şi programa fiecare detaliu la locul evenimentului pentru a rezolva orice posibila problema.

4. Costuri aranjamente flori: Ei bine, aici e vestea bună. Noi înţelegem ca acest lucru, nou pentru majoritatea clienților și chiar vreau să aibă o experiență buna și sa facem parte din povestea lor in a crea un eveniment frumos.Un florar bun poate lucra întotdeauna în bugetul tau.. Doar să fi deschis pentru colaborarea cu noi făcând schimb de idei. Găsim variante de a-ţi oferi opţiunii sa te încadreze în buget păstrând paleta cromatică şi modelul dorit.

Ce sa ai la tine când alegi aranjamentele florale

Trend Events iţi pune la dispoziţie designeri creativi şi flexibili, care iţi vor transpune visele in realitate cu promptitudine şi profesionalism. Totuşi, pentru a economisi timp preţios, e bine să pregăteşti dinainte:

• Un dosar cu idei :pot fi decoraţiunile favorite de la nunţile la care ai participat în trecut, publicații de nunta pe care le răsfoieşti, taie orice pagină cu anumite flori, culori, stiluri sau preferinţe. Putem reproduce cu ușurință look-ul dorit şi devine mult mai ușor pentru noi să înțelegem exact ceea ce doreşti. Aminteşte-ţi, putem proiecta şi crea orice doreşti, așa că începe tăierea și să începem crearea!

• O fotografie sau o broşură a locaţiei de nuntă – atât restaurantul, cat şi biserica pot fi împodobite (aşezarea sălii, pereţii, tavanul, amplasarea ferestrelor şi multe alte lucruri pot influenţa foarte mult recomandările floriştilor)

• O fotografie cu rochia ta de mireasa (e important pentru ca rochia ta va fi cea mai privită şi cea mai admirată rochie a serii. Scopul aranjamentelor florale este să armonizeze cu materialul şi culorile rochiei, pentru a o evidenţia cât mai mult).

• O fotografie cu rochia naşei – şi a domnişoarelor de onoare, dacă e cazul (floristul poate sugera diferite tipuri de aranjamente florale pentru buchete, complementare ca stil, dimensiuni şi culoare

Planificarea fericita şi dorințe creative.

Trend Events logo
AcasaMeniu Trend Events footer EchipaMeniu Trend Events footer BlogMeniu Trend Events footer Organizare evenimenteMeniu Trend Events footer Organizare nuntaMeniu Trend Events footer Shop OnlineMeniu Trend Events footer Contact

Powered by Connect Media