Buchetele de mireasă se aseamănă mult cu rochiile. Nu poţi să spui “da” fără unul, vin într-o varietate de forme şi dimensiuni şi, nu în ultimul rând, au alocat un buget separat faţă de restul decoraţiunilor. Dar cum gândeşti buchetul perfect, acela care se potriveşte cu tema nunţii, făcut din florile tale favorite şi care, totusi, să iţi exprime personalitatea?

Atunci când vine vorba despre flori şi buchete de mireasa, Trend Events este destinaţia potrivita! Experţii noştri in design floral au o experienţa bogata pe care sunt gata oricând sa o puna in slujba evenimentului tău, pentru ca tu să ai o experienţa de cinci stele. De la buchete mireasă complexe pană la butoniere clasice, de la flori memorabile pana la imbinari îndrăzneţe, Trend Events este gata sa iţi vina in ajutor cu ideile potrivite.

Ce tip de buchet mi se potriveşte?

Poţi alege intre trei tipuri diferite de buchete de mireasa: formală, semiformală. casual şi nenumarate alte forme si aranjamente. Pentru a fi sigura ca faci alegerea perfecta, trebuie sa ţii cont de:

Aspectul tău fizic. Dacă eşti minionă, designerul florist iţi va recomanda buchete de mireasa mici, rotunde, din flori variate care sa iţi puna in valoare trasaturile. De asemenea, buchetele compozite sunt ideale pentru persoanele cu maini mici.

Rochia de mireasa. Cu cât rochia de mireasă va fi mai decorată şi mai garnisita cu detalii (dantela, cristale, broderie manuala etc.), cu atât buchetul trebuie să fie mai simplu.

Locaţia recepţiei. Dacă sala în care se desfăşoară evenimentul este mare, un buchet foarte simplu poate părea nesemnificativ, in timp ce aranjamentele florale complicate ale unor buchete de mireasa pot încărca atmosfera dintr-o sală deja mica.

Designerii nostri recomandă să nu uiti că mare nu înseamnă întotdeauna şi memorabil. Foloseşte toate elementele decorative de la petrecere şi sfaturile floriştilor Trend Events pentru a oferi oaspeţilor tăi o experienţa de neuitat!

Trend Events logo
AcasaMeniu Trend Events footer EchipaMeniu Trend Events footer BlogMeniu Trend Events footer Organizare evenimenteMeniu Trend Events footer Organizare nuntaMeniu Trend Events footer Shop OnlineMeniu Trend Events footer Contact

Powered by Connect Media