Florile sunt instrumentul ideal pentru a crea atmosfera perfectă a unui eveniment. Un decor floral potrivit trebuie să pună in evidentă gazdele, să încânte plăcut oaspeţii prezenţi şi, nu in ultimul rând, să reziste cât mai mult. Trend Events are cei mai buni designer florişti care să iţi recomande florile potrivite şi un decor floral în concordantă cu evenimentul si bugetul tău.

Cum alegi decorul floral potrivit?

Atunci când decizi ce tip de decor floral vei folosi pentru evenimentul tău, specialiştii noştri iţi recomandă să ţii cont de următoarele sfaturi:

• Aranjamentul tău trebuie să se potrivească cu tema nuntii şi să armonizeze cu paleta de culori aleasă. El poate fi chic si strălucitor sau relaxat si simplu. Opţiunile sunt nelimitate şi, daca nu ştii de unde să incepi pentru a crea un decor floral, o discuţie cu designerul florist de la Trend Events te poate inspira!

• Semnificaţia florilor pe care le alegi. Unele flori reprezintă puritatea, altele iubirea sau pasiune, insa exista şi flori care simbolizează sentimente mai puţin laudabile, cum ar fi cruzimea, tristeţea sau gelozia. Pentru a evita folosirea greşita a florilor, sfatul unui specialist este indispensabil. Pe lângă ideile sale estetice, un florist are cunoştiinţele şi instruirea necesară.

• Bugetul de care dispui. Decide-te cât eşti dispusă să cheltui pentru un decor floral si apoi discuta cu floristul de la Trend Events. Stabileşte ce fel de flori trebuie să ai şi ce ţi-ar placea să ai, apoi confruntă cele doua liste cu florile de sezon din preajma datei evenimentului.

Ce spune decorul floral despre tine?

Probabil cel mai important lucru la un decor floral este că acesta trebuie să iţi placă în primul rând ţie! Pe lângă celelalte criterii (să se incadreze in tema evenimentului, să complementeze paleta de culori folosita, să se incadreze in buget etc.), florile pe care le foloseşti la petrecerea de nunta ar trebui sa reflecte intocmai personalitatea şi gusturile voaste, in calitate de cuplu. Designerii florişti Trend Events recomandă întotdeauna ca mireasa să aleaga flori care să ii pună in valoare stilul şi, mai ales, rochia de mireasă.

Trend Events logo
AcasaMeniu Trend Events footer EchipaMeniu Trend Events footer BlogMeniu Trend Events footer Organizare evenimenteMeniu Trend Events footer Organizare nuntaMeniu Trend Events footer Shop OnlineMeniu Trend Events footer Contact

Powered by Connect Media