Brocart, satin, tafta, mătase, dantelă şi lista poate continua. Atunci când alegi huse de masă sau huse de scaune pentru nuntă, te vei confrunta cu nenumărate posibilităţi. La Trend Events avem designeri care te pot ajuta şi iţi pot oferi cele mai bune sfaturi pentru a transforma orice masa in cadrul ideal pentru a-ţi primi oaspeţii.

De ce sa foloseşti huse de masă?

Creatorii de evenimente folosesc huse de masa pentru a da locaţiei un aspect unitar. Exista, desigur, şi circumstanţe când folosirea acestora nu este necesară.
• Pentru a da evenimentului un aer mai formal. Dacă petrecerea are loc într-un restaurant mare, folosirea unor huse de mese poate crea un impact vizual necesar.
• Pentru a completa aspectul de ansamblu al petrecerii. Atunci când optezi pentru huse de mese şi de scaune, creezi o unitate între decoraţiunile alese şi tema evenimentului tau.
• Pentru a iţi exprima stilul şi personalitatea. La Trend Events poţi alege intre stiluri diferite de huse de mese, într-o paletă variată de culori.

Stiluri de huse de masă

In principiu există trei tipuri de huse de masă, în funcţie de materialul din care sunt fabricate:
– Huse de masă strălucitoare: confecţionate din satin sau anumite tipuri de mătase sau din materiale care incorporează diferite elemente precum fibre metalice, paiete etc. Fie că este vorba despre huse lucioase (cum e cazul celor din satin) sau despre huse strălucitoare (ca in cazul celor cu paiete, de exemplu), acest tip de huse de masă va reflecta lumina ţi va atrage privirile. Specialiştii noştri te pot sfătui cum să alegi cea mai bună soluţie pentru evenimentul tău!
– Huse de masă mate. Acestea sunt potrivite pentru a adăuga culoare nuntii tale sau pentru a servi ca fundalul unor decoraţiuni impresionante.
– Huse de masă granulate. In această categorie se încadrează dantela, mai ales. Acest tip de huse pot fi folosite şi singure, însă funcţionează mai bine ca accent visual.

Trend Events logo
AcasaMeniu Trend Events footer EchipaMeniu Trend Events footer BlogMeniu Trend Events footer Organizare evenimenteMeniu Trend Events footer Organizare nuntaMeniu Trend Events footer Shop OnlineMeniu Trend Events footer Contact

Powered by Connect Media