Invitaţiile de nuntă sunt adesea cea mai importantă parte a planificării evenimentului, pentru că acestea dau tonul evenimentului şi le permit oaspeţilor să fie pregătiţi. Pentru sfaturi privind invitaţii de nuntă, Trend Events foloseşte o echipă de artişti handcraft şi designer grafici, gata oricând să creioneze stilul evenimentului tău.

Cum să am invitaţii de nuntă perfecte?

Detaliile transformă un eveniment oarecare într-o amintire de neuitat, iar dintre toate detaliile unei nunti, invitaţiile de nuntă reprezintă, de departe, cel mai neglijat aspect. Majoritatea oaspeţilor nu păstrează invitaţiile multă vreme, motiv pentru care acestea sunt private ca un bun “perisabil”. De fapt, invitaţia este o avampremieră la sara mica a evenimentului tău.
Pentru a te asigura că invitaţiile tale vor supravieţui ani de zile in albumele cu amintiri ale cunoscuţilor tăi, optează pentru invitaţii de nuntă personalizate.

Ce înseamnă invitaţii de nuntă personalizate?

1. Exprimă întocmai tema evenimentului tău. Fie că este vorba despre o petrecere fastuoasă şi elegantă, fie ca iţi doreşti o atmosferă casual şi relaxată, invitaţia trebuie să stârnească interesul şi nerăbdarea oaspeţilor tăi.
2. Designul lor depinde în întregime de tine. Dacă eşti o fire tradiţională, poţi opta pentru un stil classic, cu litere caligrafice aurii pe un fundal alb. Dacă iţi place dramaticul, poţi alege un fundal negru sau colorat pentru invitaţia ta. Specialiştii noştril iţi stau mereu la dispoziţie cu sfaturi despre cum să alegi cele mai potrivite invitaţii de nuntă.
3. Pot fi adaptate oricărui buget. Este adevărat că invitaţiile complexe, care cer multe ore de manoperă sunt şi mai costisitoare, însă personalizarea nu echivalează întotdeauna cu un preţ mai mare. Cu puţin bun-gust şi urmând sfaturile experţilor noştri, puteţi obţine invitaţii de nuntă create pentru a se armoniza complet cu evenimentul pe care îl anunţă fără a depăşi bugetul stabilit.

Trend Events logo
AcasaMeniu Trend Events footer EchipaMeniu Trend Events footer BlogMeniu Trend Events footer Organizare evenimenteMeniu Trend Events footer Organizare nuntaMeniu Trend Events footer Shop OnlineMeniu Trend Events footer Contact

Powered by Connect Media