Organizare evenimente

Design Floral

organizare evenimente
Designerul nostru crează concepte și teme bazate pe arta de a lucra florile, împletite cu imaginația și viziunea ta în privința evenimentului.
Lucrăm cu aspecte particulare gen momentul zilei, reflexia sezonului, personalitatea și stilul oamenilor din spatele evenimentului, oricât de mic sau mare ar fi el.Pălării de flori, gentuțe de flori, figuri întregi din plante, orice aranjament de la clasic la avangardist este o noua experiență. Amestecăm culorile cu texturi de materiale, combinăm în amestec fructele cu legumele, crengile cu iarba pentru decoruri unice și memorabileNe mândrim cu furnizori de cea mai bună calitate pentru a ne putea bucură de prospețimea și magia florilor.

 

Costuri

costuri eveniment
Te invit să ne vizitezi, să vorbeşti cu designerul de flori pentru a-i cunoaște portofoliul, pentru a descoperi împreună care aranjament este perfect pentru evenimentul tău.
Lucrăm cu orice tip de buget și adaptăm tematica în costurile agreate. Fiecare eveniment sau nuntă sunt diferite, prin urmare prețurile variază în funcție de design, volum și florile alese.

 

Botezuri

organizare botezuri
Sunt familli care împărtășesc aceleași valori dar au tradiții și percepții diferite. Sunt familii care fac mari petreceri de botez dar și familii care vor să țină sărbătoarea într-un cadru mic și intim unde prietenii și familia participă activ în decorarea și compunerea evenimentului.Dacă nu știi de unde să începi, te ajutăm noi: împodobim cristelnița, pregătim setul de mir și lumânarea pentru biserică, trimitem invitațiile și dăm culoare locatiei pentru a crea universul botezului.

 

Ateliere copii

ateliere copii
Pentru cei mici, organizăm ateliere în parcuri, la muzee, chiar şi în ceainării sau cafenele. În timp ce părinții se relaxează sau socializează noi ne ocupam de distracţia celor mici. Creăm ateliere distractive și captivante unde putem antrena părinții și copii. Promitem timp de calitate și jocuri pline de semnificație.

 

Evenimente corporate copii

evenimente corporate copii
O echipă specializată, formată din profesori, formatori în programe de lucru cu copii, pun accentul pe distracție, creativitate, sănătate și siguranță.
Ne adresăm astfel firmelor care organizeaza teambuilding-uri sau evenimente la care angajații vin însoţiţi de copii.(evenimente corporate, evenimente publice, lansare de produse, petreceri de Crăciun , Paște, moș Nicolae, Halloween , inaugurări ,etc. …)Ne jucăm, construim , ne costumăm, gătim, facem baloane imense de săpun, vă ascultăm ideile și așteptările pentru a face cu adevărat un eveniment personalizat. Îndeplinim vise de copii la prețuri rezonabile.

 

Fotografia de evenimente și filmare video

fotografia de evenimente si filmarea video
Fotografia și filmarea de evenimente este de multe ori cerută la ceremonii de premiere, întâlniri de afaceri, lansări de produse, conferințe sau chiar petreceri de Crăciun.
Cei mai buni fotografi sunt cei de tip reportaj sau documentar pentru că nu întrerup sau deranjează invitații capturând astfel fotografiile cât mai naturale. Fotograful și cameramanul asigură profesionalismul pozelor și a imaginilor prin calitatea ridicată a aparatelor, obiectivelor, camerelor folosite.Aparatele foto, particularitățile și specificațiile vor fi prezentate clientului pentru a stabili compatibilitatea acestora cu nevoile evenimentului.Bugetul se stabilește la întâlnirea cu fotograful în funcție de detaliile și necesitățile evenimentului. Cere chiar acum o ofertă!

 

Locație, Catering, Furnizori

Locatie-Caterin-Furnizori
Plănuim , negociem, supraveghem!
Înregistrăm nevoile și dorințele tale, apoi găsim un număr de furnizori specifici şi îţi prezentăm cea mai bună opțiune posibilă. În momentul în care primim acceptul tău începem negocierile în privința locatiei, meniului, băuturilor, a materialelor media, termenul limită și alți factori contractuali. În acest fel vei obține cel mai bun preț care îţi va statisface nevoile evenimentului!

 

Lumini și sunet

Lumini si sunet
Echipamentul profesional de lumini, sunet și scenotehnică de care dispunem vin în întâmpinarea nevoilor tale prin punerea în scenă a evenimentului în funcție de natura lui și de cerințele specifice.
Echipa Trend Events își propune nu numai să transforme fiecare eveniment într-un veritabil show, ci și să construiască relații și parteneriate de lungă durată cu clienții săi. Astfel, împreună cu echipele noastre specializate, vei beneficia de consiliere profesionistă în vederea organizării fiecărui eveniment.
Putem acoperi următoarele tipuri de evenimente:
– Festivaluri;
– Concerte indoor sau outdoor;
– Evenimente Corporate;
– Evenimente Private;
– Spectacole;
– Lansări de firmă sau de produs;
– Conferințe;
– Târguri și Expoziții;

 

Petreceri Personale

petreceri personale
Nu contează cât sunt de mici sau creative! Pentru tot ce înseamnă petreceri private sau evenimente, care îţi colorează viața, te sfătuim, comandăm, aranjăm, rezervăm , personalizăm, muncim cu tine sau pentru tine. Petreceri de zile de naștere, petreceri pentru copii, petreceri în grădină sau la tine acasă, cerere în căsătorie sau petrecerea burlăciţelor, pregătim totul pentru tine.

 

Petreceri și ateliere tematice

petreceri si ateliere tematice
Tu cum îţi petreci timpul liber? Noi, la propunerile tale sau la inițiativa noastră, ne adunăm cu mic cu mare, profităm de anumite tematici și învățăm să facem lucruri utile. Mici ateliere de design floral, de decorațiuni pentru casă sau de sărbători, ateliere de make-up, ateliere de accesorizare, sau poate vrei să facem împreună cu prietenii tai mărturii și accesorii pentru nuntă, botez, sau alte evenimente. Vino cu idei și noi ne organizăm cu locația, materialele și îndrumătorii!

 

Trimitere invitații

trimitere invitatii

Echipa Trend Events te ajută să trimiţi şi invitaţiile. Avem o tehnologie specializată, rapidă şi sigură, prin care trimitem invitațiile tale sau putem crea invitații personalizate. După trimitere mail-urile sunt monitorizate și vei avea un raport cu rata de deschidere. Costuri prea mici ca să conteze!

 

Trend Events logo
AcasaMeniu Trend Events footer EchipaMeniu Trend Events footer BlogMeniu Trend Events footer Organizare evenimenteMeniu Trend Events footer Organizare nuntaMeniu Trend Events footer Shop OnlineMeniu Trend Events footer Contact

Powered by Connect Media