despre

TRENDS EVENTS

Credem că evenimentele sunt despre voi. Treaba noastră este să vă ajutăm să faceți o primă impresie extraordinară cu un eveniment de neuitat, ajutând clienții din toate domeniile cu evenimente de toate dimensiunile.

Lucram pe concepte individuale fara liste predefinite. Vă ajutăm să vă definiți viziunea, apoi să o transformați în realitate.

Vrei ca oaspeții tăi să plece cu un zâmbet pe fețele lor, având o experiență de neuitat. Și ai numai o singură șansă de a lăsa o impresie de durată.

Combinați abilitățile noastre de design de evenimente cu serviciul nostru de gestionare a evenimentelor și eliberați nenumărate ore petrecute în timpul manipulării furnizorilor.

Am construit un mare număr de furnizori de încredere care acoperă toate aspectele industriei evenimentelor. Această cunoaștere internă a modului în care funcționează industria ne permite să negociem contracte, să gestionăm subcontractanții și să colaborăm efectiv cu locațiile în numele dvs.

Ne recomanda o experiență de peste 12 ani in organizarea de nunti, petreceri private, evenimente corporate dar suntem si furnizor principal de inchiriere de logistica si decor de eveniment pentru agentii de evenimente, organizatori de evenimente, saloane si sali de evenimente.

Cum va ajuta colaborarea cu noi:

  • Punct unic de contact pentru evenimentul dvs.– vom trata totul în numele dvs.
  • Salvați nenumărate ore de planificare a evenimentului dvs.– eliberați timp pentru a vă concentra pe sarcinile de bază.
  • Intrați în rețeaua noastră vastă de furnizori de top din industrie– descoperiți unele dintre cele mai bine păstrate secrete ale industriei

SĂ VORBIM DESPRE EVENIMENTUL DVS.

Sunați-ne astăzi la 0745 654 588 pentru o discuție informală despre următorul eveniment.
Click aici pentru a trimite un email către Irina Stoicescu, manager de evenimente.

Pentru orice detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru disponibilitate.

Dacă eşti interesat..